logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Rijnsburg

Rijnsburg

Binnen Rijnsburg organiseren wij op alle basisscholen (muv de Wilhelminaschool en de Dubbelburg) de tussenschoolse opvang. Ons kindercentrum verzorgt, in samenwerking met de Ricardo van Rhijn Foundation (RvRF) en Sport2D, de tussenschoolse opvang volgens het Samen1Team-concept: een unieke combinatie van Sport en Spel in de lunchpauze door getrainde en enthousiaste medewerkers.

“Het bruist en het beweegt op de schoolpleinen”

Afname

Abonnement: vaste dagen
U kunt kiezen voor een abonnement gebaseerd op een vaste dag / vaste dagen. Bijvoorbeeld voor de TSO op de maandag. Uw kind staat dan elke maandag op de lijst van de overblijfbegeleiders en zal warm worden onthaald. Komt uw kind een keertje niet overblijven? Dit dient u door te geven via info@speelbrug.nl of 0252-533943. Zo voorkomen wij misverstanden. De prijs is € 2,50 per keer verdeeld over 40 schoolweken per jaar. De vervallen dagen worden niet verrekend, maar mogen wel worden geruild. Deze ruildatum moet tijdens het afmelden worden doorgegeven. Achteraf is dit niet mogelijk.

Abonnement: flexibele dagen
U kunt ook kiezen voor een abonnement gebaseerd op flexibele dagen. Hierdoor bent u in de gelegenheid om dagelijks voor 10.30 uur uw kind aan te melden. Dit kunt u doen per email of telefoon. De prijs van deze variant is € 3 per overblijf. Mocht u uw kind hebben aangemeld en hij / zij komt toch niet, worden de kosten wel gefactureerd.

Af- en aanmelden

De leidinggevende zorgt dagelijks voor de presentielijsten. Daarop staan de vaste overblijfkinderen vermeld. Om misverstanden te voorkomen is het heel belangrijk dat u uw kind afmeldt als het een keer niet komt of aanmeldt als uw kind flexibel komt. Af- en aanmelden doet u bij voorkeur per email info@speelbrug.nl of telefonisch op 0252-533943. Wanneer wij telefonisch niet bereikbaar zijn kunt u uw boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U ontvangt een bevestiging als wij uw mail verwerkt hebben.

Tarieven

De betaling van het overblijven op school gebeurt uitsluitend per automatische incasso. U betaalt bij een abonnement met vaste dagen 10 maanden per jaar ( 40 schoolweken x € 2,50 per dag = € 100 : 10 = € 10 per dag per maand. In juli en augustus wordt er niet geïncasseerd. Bij een abonnement gebaseerd op flexibele dagen wordt aan het einde van elke maand de bijdrage geïncasseerd. Om de kosten zo laag mogelijk te houden versturen wij geen facturen. Heeft u vragen over de afschrijving kunt u ons bereiken op 0252-533943.

Wijzigingen

U kunt op elk gewenst moment uw abonnement voor het overblijven op school wijzigen. Er geldt geen opzegtermijn. Wij ontvangen wel graag schriftelijk uw wijziging: Postbus 31, 2215 ZG in Voorhout of per info@speelbrug.nl.

Inschrijven

Middels het inschrijfformulier onder aan deze pagina kunt u uw kind aanmelden voor de Tussen-Schoolse Opvang. Dit formulier kunt u ingevuld mailen naar info@speelbrug.nl.