logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Tussenschoolse Opvang

Tussenschoolse Opvang

Blijft uw kind tussen de middag op school eten? Dan staat het overblijfteam van Kindercentrum De Speelbrug klaar! Samen zorgen wij voor een gezellig en rustig moment om te eten en te ontspannen.

Zodra de schoolbel klinkt om de pauze in te luiden staat de overblijfbegeleider klaar om samen met de kinderen aan tafel te gaan. Met een lekker gevulde broodtrommel van thuis kunnen de kinderen rekenen op een gezellig moment. Na het eten en drinken is er voldoende tijd en ruimte om te spelen. Kinderen kunnen naar buiten om te rennen, te klimmen, te voetballen of te knikkeren of ze kunnen binnen tekenen, puzzelen, kletsen of gezellig een spelletje te doen. Zo gaan ze uitgerust en ontspannen terug naar hun klas.

Wij bieden tussenschoolse opvang aan in de plaatsen Hillegom, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Rijnsburg en Voorhout. Kiest u hiernaast de plaats van uw voorkeur. Graag tot ziens!

Samenwerking met Sport2D en Ricardo van Rhijn Foundation

Voor 17 basisscholen in Voorhout, Noordwijk, Rijnsburg en Hillegom verloopt de tussenschoolse en naschoolse opvang sinds 1 maart 2016 een stuk dynamischer. De scholen doen mee aan het concept Samen1Team, dat via Kindercentrum De Speelbrug, de Ricardo van Rhijn Foundation (RvRF) en Sport2D wordt gerealiseerd. Ze hebben hun krachten gebundeld en als Samen1Team werken ze intensief met kinderen op het gebied van sport, creativiteit, talentontwikkeling en opvoeding.