logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Peuterschool

Peuterscholen

Een peuterschool is de perfecte plek voor twee- tot vierjarigen om zich een ochtend heerlijk te vermaken met leeftijdsgenoten. De meeste peuters komen twee keer per week bij ons spelen. De speelochtend begint met een inloopkwartier, waarin ouders gezellig met hun kind een puzzeltje kunnen maken of bijzonderheden met de leidster kunnen bespreken. Daarna hebben de peuters de tijd om heerlijk te kleuren, gezellig te spelen, buiten te spelen, creatieve activiteiten te doen en natuurlijk nog veel meer!

De peuterscholen van de Speelbrug bieden de kinderen veel facetten. Lekker spelen, andere kinderen ontmoeten en ook nog een extra stapje zetten in de ontwikkeling; dat bieden wij onze peuters. De peuterschool biedt ontplooiingsmogelijkheden aan peuters. Op speelse wijze worden met variërende activiteiten de cognitieve, creatieve, motorische en sociale ontwikkeling gestimuleerd. Doordat de peuterschool andere speelmogelijkheden heeft dan thuis, kunnen de peuters zich heerlijk vermaken en hun fantasie de vrije loop laten. Kinderen ontmoeten elkaar en leren met elkaar te spelen. Samen speelgoed delen, dat kan immers in het begin best lastig zijn. Bij de peuterschool leren peuters grenzen kennen, zich gewaardeerd voelen en ontwikkelen ze zich dus volop. Ook voor ouders is het een gelegenheid om contacten te leggen met andere ouders. Bovendien kan het prettig zijn om “even de handen vrij te hebben”, even tijd voor uzelf of andere kinderen.

Aan iedere ouder/verzorger bieden wij een persoonlijk ouderportaal aan. Een digitale omgeving waarin ouders/verzorgers 24 uur per dag opvang kunnen regelen, berichten kunnen versturen aan de groep en een persoonlijk dagboek met bijbehorende foto’s van hun kind(eren) kunnen inzien. Een digitale omgeving die een kijkje op de opvang biedt, terwijl uw kind lekker bij ons aan het spelen is.

Middels het ouderportaal heeft men tevens inzage in beleidsstukken en wordt men op de hoogte gehouden van de nodige informatie omtrent de opvang via digitale nieuwsbrieven. Kortom, het Speelbrug ouderportaal is de manier om betrokken te zijn en te blijven bij de opvang van uw kind.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijkt u hiernaast de kinderdagverblijven per dorp.