logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

06:00 - 19:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Over De Speelbrug

Kindercentrum De Speelbrug

Een veilige en bovenal warme plek waar uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Met de flexibiliteit en vele extra services,  waardoor u als ouder op een comfortabele manier werk en zorg kunt combineren.

Sinds 1997 heeft De Speelbrug zich ontwikkeld tot een organisatie met diverse kinderopvanglocaties in de Bollenstreek , kenmerkend door:

  • Flexibele opvang, incidentele opvang of juist vaste dagen. De kapper, haal- en brengservice, ontbijt en warme maaltijd. Opvang op maat voor elk werkschema.
  • De individuele benadering van elk kind, de snoezelgroepen voor de aller jongsten, de educatieve programma’s voor peuters, evenals de workshops, projecten en kidsclubs voor de oudere kinderen. Optimale ontwikkelingsstimulans voor elke leeftijd.
  • Kwaliteit door persoonlijke benadering, positieve sfeer, ontwikkeling en toetsing. Warm uitgevoerd door gemotiveerde, deskundig opgeleide medewerkers.

De Speelbrug,  dé plek waar ieder kind graag naar toe gaat!

Missie

Kindercentrum De Speelbrug is een professionele organisatie, die kwalitatief goede kinderopvang biedt aan kinderen, ouders en anderen uit de omgeving die met ons te maken hebben. De Speelbrug wil hiermee tegemoet komen aan de huidige maatschappelijke vraag naar meer en flexibele opvangmogelijkheden. Samen met de medewerkers beogen wij deze missie uit te dragen.

Visie

Kindercentrum De Speelbrug streeft naar een opvang waarin een kind zich veilig, thuis en op zijn of haar gemak voelt, waarbij we inspelen op de behoeftes van het individuele kind. Wij beogen een huiselijke en gezellige opvang te creëren met een persoonlijk karakter.

Volg jij of ga jij een opleiding volgen gerelateerd aan de kinderopvang of sport en ben jij op zoek naar een stageplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!