logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Over De Speelbrug

Kindercentrum De Speelbrug

Een veilige en bovenal warme plek waar uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Met de flexibiliteit en vele extra services,  waardoor u als ouder op een comfortabele manier werk en zorg kunt combineren.

Sinds 1997 heeft De Speelbrug zich ontwikkeld tot een organisatie met diverse kinderopvanglocaties in de Bollenstreek, kenmerkend door:

  • Flexibele opvang, incidentele opvang of juist vaste dagen. De kapper, haal- en brengservice, ontbijt en warme maaltijd. Opvang op maat voor elk werkschema.
  • De individuele benadering van elk kind, de snoezelgroepen voor de aller jongsten, de educatieve programma’s voor peuters, evenals de workshops, projecten en kidsclubs voor de oudere kinderen. Optimale ontwikkelingsstimulans voor elke leeftijd.
  • Kwaliteit door persoonlijke benadering, positieve sfeer, ontwikkeling en toetsing. Warm uitgevoerd door gemotiveerde, deskundig opgeleide medewerkers.

De Speelbrug,  dé plek waar ieder kind graag naar toe gaat!

Missie

Kindercentrum De Speelbrug is een professionele organisatie, die kwalitatief goede kinderopvang biedt aan kinderen, ouders en anderen uit de omgeving die met ons te maken hebben. De Speelbrug wil hiermee tegemoet komen aan de huidige maatschappelijke vraag naar meer en flexibele opvangmogelijkheden. Samen met de medewerkers beogen wij deze missie uit te dragen en een veilige basis voor kinderen van 0-14 jaar te bieden met maximale ontwikkelingsmogelijkheden. Een 5 sterren omgeving waar opvoeden, onderwijs, opvang en ontspanning samengaan en ouders maximale ruimte krijgen om zorg en arbeid te combineren.

Visie

Kindercentrum De Speelburg streeft naar een opvang waar individuele aandacht, optimale ontwikkelingskansen, diversiteit in aanbod en respect voor de autonomie van elk kind voorop staan. Wij beogen een warme omgeving te creeren waarin ieder kind zich geborgen voelt. Zo veilig en vertrouwd dat het op ontdekking gaat naar zichzelf en de wereld om zich heen. In een uitdagende en stimulerende omgeving, waar ieder kind zijn talenten optimaal kan ontwikkelen om op zijn eigen unieke manier een onderdeel van de wereld  te  zijn.

Volg jij of ga jij een opleiding volgen gerelateerd aan de kinderopvang of sport en ben jij op zoek naar een stageplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!