logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijven

De kinderdagverblijven van Kindercentrum De Speelbrug stralen rust, ruimte en gezelligheid uit. De ideale omstandigheden voor uw kleine om zich in een huiselijke omgeving te kunnen ontwikkelen. Betrokken pedagogisch medewerkers dragen met liefde de zorg voor uw kind, waardoor u op een prettige manier werk en zorg kunt combineren.

Speciale baby Snoezel groepen, flexibele opvang, het VVE programma peuterpraat en diverse services zoals de knipservice zorgen ervoor dat u bij Kindercentrum De Speelbrug meer kunt verwachten.

Daarnaast bieden wij iedere ouder/verzorger een persoonlijk ouderportaal aan. Een digitale omgeving waarin ouders/verzorgers 24 uur per dag opvang kunnen regelen, berichten kunnen versturen aan de groep en een persoonlijk dagboek met bijbehorende foto’s van hun kind(eren) kunnen inzien. Een digitale omgeving die een kijkje op de opvang biedt, terwijl uw kind lekker bij ons aan het spelen is.

Middels het ouderportaal heeft men tevens inzage in beleidsstukken en wordt men op de hoogte gehouden van de nodige informatie omtrent de opvang via digitale nieuwsbrieven. Kortom, het Speelbrug ouderportaal is de manier om betrokken te zijn en te blijven bij de opvang van uw kind.

Bent u nieuwsgierig geworden? Binnen Voorhout treft u op drie locaties meerdere kinderdagverblijven van ons. Bekijkt u alle locaties via het linker keuzemenu.