logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Voorhout

Voorhout

Binnen Voorhout zijn er vele KidsClubs te bezoeken tijdens de BSO. Op onze locaties in het Cluster scholengemeenschap biedt de leiding diverse sportieve en creatieve workshops aan.

Voor de kinderen van groep 4 t/m 8 is er op onze locatie aan de waterspeeltuin (BSO de Watervilla) iedere dag OPEN ATELIER. Hier kunnen de kinderen onder begeleiding van vakdocenten aan de slag met houtbewerking, schilderen, textiel en ga zo maar door.

Ook voor de kinderen die niet op de BSO komen spelen worden er naschoolse activiteiten georganiseerd. Bekijkt u hier het aanbod op dit moment.

Groepen

BSO 't Cluster

Binnen scholengemeenschap ‘t Cluster bieden wij diverse KidsClubs aan voor de kinderen die de BSO bezoeken.

De locatie biedt vele mogelijkheden om allerlei activiteiten aan te bieden. Hierdoor kan uw zoontje of dochtertje niet alleen lekker kletsen met de onze juf over de schooldag, een boekje lezen of een spelletje doen, maar ook sporten, creatief bezig zijn of koken!

 

Mini Club
Maandag

Deze Club is dé plek voor alle kleuters die de BSO bezoeken. Sportdocent Maurits zorgt in de gymzaal voor een ruim aanbod aan spel, sport en dans!

 

FitKids
Dinsdag – donderdag

Sportdocent Maurits biedt op dinsdag en donderdag de sport BSO FitKids aan voor alle kinderen die de BSO bezoeken. Een uitdagende groep voor kinderen die na schooltijd heerlijk willen sporten!

Mozartlaan 103
2215 JM Voorhout

BSO de Watervilla

BSO de Watervilla biedt dé plek voor alle kinderen (vanaf groep 4) die na schooltijd een uitgebreid pakket aan activiteiten krijgen aangeboden.

Lekker een boekje lezen, een spelletje spelen met de leiding of met de LEGO tafel aan de slag. De kinderen op de Watervilla kunnen hun vrije tijd gezellig besteden in de groepsruimte.

Op de tweede verdieping is er het zogeheten “Atelier”. Hier worden op maandag, dinsdag en donderdag allerlei Clubs aangeboden oor vakdocenten en pedagogisch medewerkers. De kinderen die op de BSO komen spelen kunnen iedere dag na schooltijd zelf kiezen waar zij aan mee willen doen. Zo is er voor ieder wat wils!

Maandag (tot aan de voorjaarsvakantie)

 • Knuffelbeestjes naaien
  Docente: Nancy
 • HoutClub
  PMér: Paloma

Dinsdag (tot aan de voorjaarsvakantie)

 • MoestuinClub
  PMér: Bram
 • SchilderClub
  Docente: Kitty

Donderdag (tot aan de voorjaarsvakantie)

 • KunstClub
  Docente: Nancy
 • RecycleClub
  Docente: Annetta

Mozartlaan 103
2215 JW Voorhout
06-26465062

Basisschool de Andreas

Binnen basisschool de Andreas bieden wij diverse naschoolse activiteiten aan i.s.m. de school. Deze zijn geschikt voor alle leerlingen en kinderen van de BSO.

Binnenkort start de cursus “Duck Typen”. Klikt u hier voor alle informatie.

Mozartlaan 103
2215 JW Voorhout
06-26465062