logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Extra’s

Warme maaltijd-service

Lekker warm eten bij de naschoolse opvang? Het kan! Met een gezonde maaltijd van de groenteboer heeft uw kind een gevulde buik als hij/zij naar huis gaat. Zo is er na het ophalen van uw kind nog alle tijd om thuis even te spelen.
De warme maaltijd kunt u voor een vaste dag reserveren of op de dag zelf (tot 10:00 uur) via onderstaand aanmeldformulier of via info@speelbrug.nl voor € 4,50 per maaltijd.
* Deze service is afhankelijk van beschikbaarheid.

Rij-service

Tegen bepaalde voorwaarden bieden wij een rij-service aan waardoor uw kind niets hoeft te missen! Uw kind kan opgehaald en weggebracht worden met de auto onder begeleiding van een Speelbrug-medewerker. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor.
* Deze service is afhankelijk van beschikbaarheid.

Partijtjes

Op zoek naar een compleet verzorgd verjaardagspartijtje voor uw zoon of dochter? Ons team staat graag voor u klaar! Gaat uw kind straks met zijn of haar vriend(innet)jes op Piratenavontuur, worden zij omgetoverd als Prinsessen of gaan zij een sportieve uitdaging aan? Alles is mogelijk! En wie houdt er nou niet van een Bakfeest vol kleurrijke versieringen en lekkers? Dat wordt smullen!

Graag persoonlijk contact om uw wensen te bespreken? Wij zijn bereikbaar via
0252533943 of kidsclubs@speelbrug.nl

Via onderstaande link vindt u een aantal van onze volledig verzorgde partijtjes. Heeft u andere wensen? Ons creatieve team denkt graag met u mee!

Volg jij of ga jij een opleiding volgen gerelateerd aan de kinderopvang of sport en ben jij op zoek naar een stageplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!