logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Extra’s

Warm eten

Wanneer u dit wenst, kan uw kind aan het eind van de dag warm eten bij ons op de groep. Elke dag krijgen wij een verse, warme maaltijd aangeleverd van groenteboer Van Kesteren uit Voorhout. Deze maaltijd kunt u tot 10:00 uur bij ons kantoor aanvragen. De kosten voor deze maaltijd bedragen € 4,50.

Taxi-service

Tegen bepaalde voorwaarden bieden wij een taxi-service aan waardoor uw kind niets hoeft te missen! Uw kind kan opgehaald en weggebracht worden met de auto onder begeleiding van een Speelbrug-medewerker. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Knipservice

Maandelijks wordt ons kindercentrum bezocht door een kinderkapster. Indien u uw kind opgeeft voor deze knipservice, wordt uw kind bij onze opvang geknipt. Meer informatie is beschikbaar via ons kantoor.

Sporten met bekende ambassadeurs

De Speelbrug heeft een samenwerking met de Ricardo van Rhijn Foundation voor de Tussenschoolse opvang. Maandelijks is een van de ambassadeurs van de Foundation aanwezig bij een van de scholen waar er tussenschoolse opvang is. De Foundation heeft ambassadeurs als Ricardo van Rhijn, Jaap Stockman, Ernesto Hoost, Brace en nog vele andere.

Flexibele opvang

Bij een flexibel contract vraagt u per week of maand de opvang aan die u nodig heeft. Tot 10.00 uur één werkdag vooraf kunt u deze opvang kosteloos annuleren. Deze opvang heeft hetzelfde uurtarief als de opvang exclusief vakantie. Het verschil is dat de flexibele opvang achteraf wordt gefactureerd, u geen vaste dagen afneemt, en u tijdig afgemelde opvang niet hoeft te betalen.

Partijtjes

Op zoek naar een compleet verzorgd verjaardagspartijtje voor uw zoon of dochter? Ons team staat graag voor u klaar! Gaat uw kind straks met zijn of haar vriend(innet)jes op Piratenavontuur, worden zij omgetoverd als Prinsessen of gaan zij een sportieve uitdaging aan? Alles is mogelijk! En wie houdt er nou niet van een Bakfeest vol kleurrijke versieringen en lekkers? Dat wordt smullen!

Graag persoonlijk contact om uw wensen te bespreken? Wij zijn bereikbaar via
0252533943 of kidsclubs@speelbrug.nl

Via onderstaande link vindt u een aantal van onze volledig verzorgde partijtjes. Heeft u andere wensen? Ons creatieve team denkt graag met u mee!

Volg jij of ga jij een opleiding volgen gerelateerd aan de kinderopvang of sport en ben jij op zoek naar een stageplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!