logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

De ouderapp voor u!

De ouderapp voor u!

Als organisatie streven wij ernaar de communicatie met ouders verder te optimaliseren. Wij willen onze ouders beter een beeld geven van wat er zich afspeelt tussen het brengen en het halen van hun kind(eren). Om dit te kunnen realiseren, gaan we samenwerken met Konnect.

Konnect is een aanbieder van gepersonaliseerde Apps en ouderportalen voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang. Zij werken samen met andere

kinderopvangorganisaties en hebben de implementatie van Konnect in onze organisatie mogelijk gemaakt.

“Bedankt voor de prachtige foto’s die jullie gemaakt hebben van de verjaardag van Femke. Jullie besteden daar goed aandacht aan, heel goed. Zo zijn we er toch een klein beetje bij…. “

Als kinderopvangorganisatie is bovenstaande quote van een ouder het mooiste compliment. Wat we vaak terugkrijgen van ouders, wanneer we onderzoek doen naar de tevredenheid, is dat ouders meer betrokken zouden willen zijn bij de opvang. Konnect biedt ons de mogelijkheid u meer te betrekken, u een beeld te geven van wat er gebeurt tussen het brengen en het weer ophalen van uw kind(eren).  Daarnaast willen we voor u als ouder de bereikbaarheid vergroten. Via de app kunt u afwezigheden (ziekte, vakantie) van uw kind digitaal doorgeven en kunt u ruildagen aanvragen, extra dagen aanvragen en uw tegoeden inzetten.

Vooropgesteld: het persoonlijk contact met u als ouder is en blijft het allerbelangrijkste. De samenwerking met Konnect vervangt op geen enkele manier het persoonlijk contact met ouders. Er komen hooguit contactmomenten bij.

Wellicht heeft u als ouder de App reeds gedownload of het ouderportaal via internet gebruikt. Mocht u vragen hebben over het gebruik kunt u middels “Vraag en antwoord” wellicht uw antwoord vinden. Uiteraard staan wij u tevens graag persoonlijk te woord via info@speelbrug.nl of 0252-533943.

Wij wensen u veel gebruikersplezier!