Opvang op maat

Bij Kindercentrum De Speelbrug bieden wij 'opvang op maat', opvang die precies past bij uw wensen. Aangezien wij diverse soorten opvang bieden, is het ook mogelijk om combinaties hiervan af te nemen. Denk daarbij aan een combinatie van kinderdagverblijf en peuterspeelzaal, of gastouderopvang met halve dagopvang bij het kinderdagverblijf. Ook bij de buitenschoolse opvang zijn diverse mogelijkheden qua contracten. Samen met onze plaatsingsmedewerker kijken we welke opvang het beste bij uw situatie past.

Knipservice - kapper bij de opvang
De Speelbrug heeft een kapper die maandelijks langskomt bij de opvang. De vaste knipdag voor het kinderdagverblijf is de eerste maandag van de maand. Voor de BSO staat de eerste dinsdag van de maand als vaste knipdag genoteerd. Schikt deze dag niet? Neem dan contact op met de Front Office (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wij laten u in overleg met de kapster weten wanneer en hoe laat uw kind wordt verwacht. Om een goede planning te maken, verzoeken wij u vriendelijk uw kind vooraf bij ons aan te melden voor deze knipservice.
De kosten zijn:
*  Kinderen van 0 tot 2 jaar: € 8,00
*  Kinderen van 2 tot 4 jaar: € 10,00
*  Kinderen van 4 tot 8 jaar: € 12,00
*  Kinderen vanaf 8 jaar: € 14,00
Het geld kunt u op de knipdag meegeven in een envelop. Hierop kunt u gelijk uw wensen voorhet kapsel noteren, zodat de kapster precies weet hoe u het haar van uw kind wilt hebben.

Ruilen van opvang
Als u reguliere opvang bij ons afneemt (vaste dagen opvang per week) kan het zijn dat uw kind op een bepaalde dag een keer niet naar onze opvang komt. Indien u deze afgemelde dag minstens één werkdag vooraf aan ons kantoor doorgeeft, is de dag - op basis van beschikbaarheid op de groep - te ruilen naar een andere dag. De afgemelde dag kunt u van één maand voor tot één maand na de datum inzetten. Overige voorwaarden voor ruilen vindt u terug in onze huisregels.  

Warme maaltijd
Kindercentrum De Speelbrug vindt het belangrijk dat kinderen een gezonde maaltijd krijgen. Daarom krijgen de kinderen op ons kinderdagverblijf, vanaf één jaar, tussen de middag een warme lunch aangeboden. Natuurlijk kan in overleg ook een boterham worden aangeboden als lunch. De warme lunch op het kinderdagverblijf zit bij ons tarief inbegrepen: geen onverwachte extra kosten dus!
Bij de buitenschoolse opvang kan uw kind desgewenst een warme maaltijd eten op de groep. U dient deze maaltijd op de dag zelf voor 10.30 uur op kantoor aan te vragen. Dit kan zowel als vaste service als een incidentele service. De maaltijd wordt vers geleverd door groenteboer van Kesteren uit Voorhout. Rond 17.00 uur zal uw kind dan genieten van de maaltijd. De kosten per maaltijd zijn € 4,50.

Opvangmogelijkheden
Flexibele opvang, incidentele opvang of juist vaste dagen? Bij zowel ons kinderdagverblijf als onze buitenschoolse opvang bent u dan aan het juiste adres!
Voor het kinderdagverblijf kunt u kiezen uit reguliere opvang, halve dagopvang of flexibele dagopvang. Lees meer.
Voor de buitenschoolse opvang kunt u naast een flexibel contract, kiezen uit een vast contract inclusief vakantie of een vast contract exclusief vakantie. Lees meer.

Terug