logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

09:00 - 17:00

Ma t/m Vr

logo

0252-533943

info@speelbrug.nl

Mozartlaan 105

2215 JW Voorhout

08:00 - 18:00

Maandag t/m Vrijdag

Voorhout

Voorhout

Op zoek naar een naschoolse opvang in Voorhout? Dan bent u bij Kindercentrum de Speelbrug aan het juiste adres!

In het jaar 1997 hebben wij de basis gelegd voor de naschoolse opvang in Voorhout en zijn wij uitgegroeid tot een organisatie waar aandacht voor het kind en zijn of haar talent voorop kan staan.

Onze samenwerking met alle basisscholen zorgt ervoor dat wij naschoolse opvang op maat kunnen aanbieden. Onze locaties binnen de scholen, op het sportterrein en aan de waterspeeltuin geven de kinderen alle ruimte om na schooltijd heerlijk te spelen, te ontspannen en zichzelf uit te dagen.

Bekijkt u in het overzicht welke locatie bij u past en maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding of schrijf uw kind(eren) direct in.

BSO Andreas (SpeelFort)

Brede School de Andreas biedt het totaal pakket als het gaat om verlenging van de schooltijden. Zowel voor, tussen als na schooltijd kunnen kinderen binnen de vertrouwde omgeving van de school terecht bij het vaste team pedagogisch medewerkers van Kindercentrum de Speelbrug.

Samen spelen, leren en de wereld ontdekken wordt mogelijk gemaakt bij BSO het SpeelFort door de nauwe samenwerking met de school. Zo biedt het pedagogisch team van de Speelbrug ondersteuning bij activiteiten van de basisschool. Denk hierbij aan de inzet van sport of vakdocenten op creatief gebied.

Daarnaast ervaren de kinderen bij de BSO hetzelfde pedagogisch klimaat als tijdens de schooltijden en loopt het aangeboden thema moeiteloos door bij de naschoolse opvang. Basisschool de Andreas en Kindercentrum de Speelbrug, een samenwerking die loont!

Bekijkt u hier (link) het inspectierapport van BSO het SpeelFort.

Rondleiding Aanmelden Informatieboekje Contactgegevens

BSO Beukenrode

Binnen basisschool de Achtbaan aan de Beukenrode is van maandag t/m vrijdag ons pedagogisch team aanwezig om de kinderen tussen schooltijd een fijne pauze te bieden.

Na schooltijd sluiten de kinderen aan bij BSO het SpeelKasteel. Alle informatie over de BSO treft u hier (link).

BSO Cluster (Achtbaan, Antonius en Regenboog)

Scholengemeenschap ’t Cluster is dé plek waar de basisschooltijden kunnen worden aangevuld met voor, tussen en na schoolse opvang binnen de vertrouwde omgeving van de eigen school. Dit biedt volop mogelijkheden om zorg en werk te combineren. Wellicht wilt u op vaste dagen gebruik maken van de voorschoolse opvang, zodat u voor de files uit naar uw werk kunt of een vroege dienst moet draaien. Of eet uw kind onder de middag gezellig een boterham mee op school om daarna weer fris aan de middag te beginnen. Ook na schooltijd staat het vaste team klaar voor kinderen die komen spelen op de NSO of meedoen met de sportactiviteiten van de FitKids.

Bekijkt u hier (link) het inspectierapport.

Rondleiding Aanmelden Informatieboekje Contactgegevens

BSO Distelweg (SpeelHut & SpeelStal)

Op de schoolpleinen van de basisscholen Achtbaan en Regenboog aan de Distelweg vindt u onze BSO locaties SpeelHut en SpeelStal. De ligging van deze locatie zorgt ervoor dat de kinderen van beide scholen in een vertrouwde en veilige omgeving zich na schooltijd kunnen vermaken.

Een top team aan pedagogisch medewerkers staat dagelijks voor hen klaar tussen en na schooltijd. Zelfs voor schooltijd opent deze locatie haar deuren op maandag, dinsdag en donderdag. Een compleet pakket om de schooltijd te kunnen verlengen.

Bekijtk u hier (link) het inspectierapport.

Rondleiding Aanmelden Informatieboekje Contactgegevens

BSO Emmaus (SpeelKasteel)

Tussen en na schooltijd lekker spelen binnen de vertrouwde omgeving van school? Bij basisschool de Emmaus kan dat! Bij BSO het SpeelKasteel staat het vaste team pedagogisch medewerkers voor úw kind klaar.

Een gezellig lokaal nodigt uit om te gaan spelen, een boekje te lezen of met de juf te gaan knutselen. Even fysiek in de weer? De gymzaal en het schoolplein bieden alle ruimte om lekker te bewegen. Kortom, BSO het SpeelKasteel biedt een compleet pakket.

Bekijkt u hier (link) het inspectierapport.

Rondleiding Aanmelden Informatieboekje Contactgegevens

BSO Watervilla

BSO de Watervilla staat garant voor vrije tijd, leeftijdsgerichte activiteiten en betrokken vakdocenten en pedagogisch medewerkers. Deze factoren, gecombineerd met de ligging van de locatie aan de waterspeeltuin, zorgen ervoor dat BSO de Watervilla de meest geliefde BSO locatie voor kinderen van de bovenbouw is.

Een plek om uit te rusten na schooltijd, een fort te bouwen met de Kapla, groene vingers te krijgen in de moestuin, een creatieve workshop te volgen of een balletje te trappen in het park, het is allemaal mogelijk bij de Watervilla. Maandag t/m vrijdag staat het vaste team pedagogisch medewerkers en vakdocenten klaar om na schooltijd de deuren te openen tot 18.30 uur.

Bekijtk u hier (link) het inspectierapport.

Rondleiding Aanmelden Informatieboekje Contactgegevens
Contactgegevens

Sport BSO 't Hokkie

Hockeyvereniging MHC Voorhout biedt op sportpark Elsgeest de locatie voor onze sport BSO. In een bosrijke omgeving, tussen voetbal, handbal en hockeyvelden, kunnen alle kinderen die van sporten houden met onze sportdocenten aan de slag!

Kinderen vanaf schoolgroep 4 kunnen de keuze maken tussen BSO de Watervilla en sport BSO ‘t Hokkie. Een dagje sporten? De andere dag naar BSO de Watervilla? Het kan allemaal! BSO ‘t Hokkie is geopend tijdens schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag.

Bekijkt u hier (link) het inspectierapport.

Rondleiding Aanmelden Informatieboekje